Körkortsteori

Har du läs och skrivsvårigheter, koncentrationssvårigheter osv så kommer körkortsteorin att vara en extra utmaning för dig. Vi har hjälpt många att klara sitt körkort trots detta med olika hjälpmedel. Bland annat så finns den Lättlästa Körkortsboken men en CD skiva till som läser upp texterna för dig. Även datatesten har en funktion som gör att du kan få frågorna och alternativen upplästa. Man kan även få extra tid på sig att göra testen. Teorilektionerna är jättebra att gå på eftersom då går läraren igenom all körkortsteori och man får gå våra kurser så många ggr man vill.

Hos trafikverket kan man ansöka om att få förlängd prövotid eller muntligt prov. Hör av dig till oss om du vill veta mer om denna ansökan.

Det finns också en möjlighet att ta privata teorilektioner med lärarna. Man bokar då precis som med en vanlig körlektion en teorilektion och får hjälp med att få förklarat det man tycker är extra svårt, tex högerregeln, bromssträckan etc. Ibland är det frågeteknik eller studieteknik man behöver hjälp med istället. David har med jämna mellanrum även kurser i studieteknik för alla våra elever och de är gratis för alla inskrivna 🙂

Även våra elever som går intensivutbildningar använder sig av möjligheten med privata teorilektioner då de har behov av att lära sig mycket under kort tid.

Vad du än behöver ha hjälp med hör av dig till oss så skall vi hjälpa dig på bästa sätt 🙂

 

20141010_114741

Publicerat i Uncategorized
Lärarledd teoriutbildning

2 ggr/vecka
16:15-17:35