Vill du nå dina mål? Tex att ta körkort!

Vill du nå dina mål? Tex att ta körkort!

Vi vill presentera mannen som tränat sin hjärna till nivåer som många inte trodde var möjligt! MATTIAS RIBBING
Kan vara mycket bra tips inför teoriplugget! Men även inför andra utmaningar i livet!
Med väldokumenterade resultat i bagaget vill han förändra hela Sveriges syn på lärande och mental prestation. Var redo att blicka in i en helt ny värld av möjligheter, där hjärnan och minnet inte längre är ett problem, utan något du effektivt kan bemästra. Kom ihåg – kan han, så kan Du.
Mattias har en bakgrund som professionell utbildare. Det var hans brinnande nyfikenhet för att lära sig nya saker och ett stort intresse för pedagogik, som fick Mattias att börja träna sin hjärna, med fokus på minnesträning. 10 månader efter att Mattias började träna, blev han officiellt utsedd till ’Sveriges bästa minne’ när han vann SM i minnessport. En bedrift han sedan upprepade ytterligare två gånger.
Sin egen hjärna har han drillat att gå från normalbegåvad till att vinna SM i minne tre år i rad. Mattias var också förste svensk att uppnå samtliga kriterier för den ärofyllda titeln ”International Grand Master of Memory”
Läs gärna mer om honom på Mattias Ribbing

Mattias Ribbing

Vi vill verkligen rekommendera Mattias Ribbings intervju med Aron Andersson. Kolla här: ATT INTE GLÖMMA MÅLET (Aron Andersson)

Anton Aronson

När Aron var 9 år gammal opererades han för cancer och hamnade i rullstol. Han tog tidigt ett beslut att inte låta rullstolen stoppa honom utan att istället se vilka möjligheter den kunde ge honom. Sen det beslutet har Aron bland annat varit med på fyra Paralympics i tre olika sporter, han har åkt Vasaloppet sittandes, cyklat armcykel till Paris och som första person någonsin i rullstol bestigit Kebnekaise. Förutom att idrotta och hitta på nya äventyr är Aron en mycket populär föreläsare och är även engagerad som ambassadör för Barncancerfonden. 

Läs mer om Aron Anderson

 

 

 

 

 

 

 

 

Publicerat i Uncategorized
Lärarledd teoriutbildning

2 ggr/vecka
16:15-17:35